έκθεση2022 1

Μια έκθεση υψηλού επιπέδου που σπάνια βλέπει η Ηλιούπολη είναι η άποψη των επισκεπτών της έκθεσης την μέρα των εγκαινίων, που έγιναν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.


Τα εκθέματα είναι έργα κεραμικής και ψηφιδωτού των μαθητών των αντίστοιχων εργαστηρίων της Live Cities με δασκάλους τον Γρηγόρη Σαϊτά στην κεραμική και την Αθηνά Αντύπα στο ψηφιδωτό. Απο ένα έργο τους εκθέτουν και οι δάσκαλοι.

Στα εγκαίνια η προσέλευση ήταν απρόσμενα μεγάλη τόσο από τον κόσμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης όσο και απο τους πολίτες της Ηλιούπολης αλλά και άλλων περιοχών.

εκθεση2022 2

Ο δήμαρχος Ηλούπολης Γιώργος Χατζιδάκις με τους δάσκαλους Αθηνά Αντύπα και Γρηγόρη Σαϊτά

Πολλοί απο τους επισκέπτες έμειναν τόσο εντυπωσιασμένοι που θα ξαναεπισκεφτούν την έκθεση για να απολαύσουν τα εθέματα ακόμη μία φορά, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο και αντικατοπτρίζουν την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης.
Συνιστούμε σε όσους δεν επισκεφτεί ακόμη την έκθεση να περάσουν για να απολαύσουν αυτή την εμπειρία.

Τα εργαστήρια δέχονται και φέτος νέους μαθητές. Οι εγγραφές και τα μαθήματα γίνονται στο χώρο της κοινότητας, Σκουφά 6, Πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη. Τηλ. επικοινωνίας 210 9713605.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Live Cities Γρηγόρης Σαϊτάς, η αστική μή κερδοσκοπική Live Cities αποτελεί αναβάθμιση του IlioupolisOnline. Ουσιαστικά είναι η ομπρέλλα κάτω απο την οποία θα λειτουργεί το ilioupolisonline.gr ως το κοινωνικό δίκτυο της Ηλιούπολης αλλά και τα εργαστήρια τέχνης τα οποία έχουν πλέον αποκτήσει τη δική τους ταυτότητα.

εκθεση2022 3

Αθηνά Αντύπα, Γρηγόρης Σαϊτάς, Γιάννης Μπαλάφας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Λελούδα Χαρατσή

Ευχαριστούμε τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ.κ. Γιάννη Μπαλάφα, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου & τον Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Θεοχαρόπουλο. Επίσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής με την δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καραχάλιου και ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος ήταν οι δημοτικοί παράγοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

εκθεση2022 4

Γρηγόρης Σαϊτάς, Νίκος Παππάς, Λελούδα Χαρατσή, Αθηνά Αντύπα

Επίσης ευχαριστούμε τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νίκο Παππά, τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Στασινόπουλο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων "Πρώτα η Ηλιούπολη" Στάθη Ψυρρόπουλο και 'Ηλιούπολη Πάμε μπροστά" Τάσο Ευσταθίου.

Video της Έκθεσης των Εργαστηρίων κεραμικής και ψηφιδωτού Οκτώβριος 2022 στο εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης.

 

 

Τα έργα τους εκθέτουν

Κεραμική

Διδασκαλία: Γρηγόρης Σαϊτάς

 

Ψηφιδωτό

Διδασκαλία: Αθηνά Αντύπα

Λελούδα Χαρατσή

Μαρία Λαμπροπούλου

Εύα Κουτσοδόντη

Έλλη Μπαγιώργου

Άννα Γκάλο

Γωγώ Θεοδωροπούλου

Αγάθη Ζαρακοβίτου

Γωγώ Πέπε

Λένα Άγα

Άννα Καρτάνου

Κατερίνα Λυμπούδη

Σίλια Ευθυμιάδη

Μελίνα Τρανουδάκη­

Σπύρος Οικονόμου

Μαρ. Μελιτσοπούλου

Λελούδα Χαρατσή

Πόπη Σταματάκου

Νάνσυ Στροφύλα

Αντωνία Φυρίγου

Δέσποινα Σιούτη

Κωνσταντίνος Κώτσης