Κεραμίστας ή potter?

pottery lesssons1pottery lesssons1

1ος κύκλος: 8+2 ώρες/ μήνα | 120€/μήνα
2ος κύκλος 8+2 ώρες/μήνα
| 140€/μήνα
Πρωί και απόγευμα κατόπιν συνεννόησης

Διδασκαλία: Γρηγόρης Σαϊτάς

Online Αίτηση

Ο τροχός της κεραμικής δεν είναι μόνο ενα απαραίτητο εργαλείο για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα χρηστικά αλλά και διακοσμητικά κεραμικά αντικείμενα, αλλά σου δίνει και μια ανεπαναλάληπτη αίσθηση διαφυγής από την καθημερινότητα που βιώνει ο καθένας μας.

Τα μαθήματα γίνονται ανα δύο στους επαγγελματικούς σύγχρονους τροχούς που διαθέτει το εργαστήριο και τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Τα ζευγάρια επιλέγονται ανάλογα με τον προσανατολισμό που θέλουν να έχουν για την κεραμική τέχνη. Σε όσους βλέπουν μία καλλιτεχνική ή επαγγελματική συνέχεια σε αυτό που κάνουν, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα αντικείμενα να καλύπτουν  πλήρως τις επαγγελματικές προδιαγραφές.

Ο πρώτος κύκλος αφορά τη δημιουργία κλασσικών φορμών όπως κούπα, μπωλ, κανάτα, μπουκάλι, πιάτο, πιατέλα κλπ σε πηλό earthenware.

Στο δεύτερο κύκλο διδάσκεται η δημιουργία αντικειμένων με καπάκι (βάζο, μπιζουτιέρα, σκεύη μαγειρικής) τροποποιημένες φόρμες, αγγειογλυπτική κλπ. με διάφορους πηλούς.

Στη συνέχεια, τελειώνοντας τουλάχιστον τον πρώτο κύκλο, στο open studio ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τα αντικείμενα που θέλει.

Όσοι θέλετε να ενημερώνεστε, γραφτείτε στο newsletter μας.

Gallery

Εγγραφές - Πληροφορίες  7-9:30μμ
Live Cities - Ηρώς Κωνσταντοπούλου 25, 16346, Ηλιούπολη
Τηλ. 2109713605 6945902504