Με την τριήμερη έκθεση των εργαστηρίων κεραμικής, ψηφιδωτού, recycle art, φωτογραφίας, animation , FilmMaker DIY αλλά και την προβολή των δράσεων της χρονιάς (ilioupolisonlie.gr, radio ilioupolisonair, εκδηλώσεις), που έγινε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης έκλεισε την Κυριακή 28/6/2015 η πολιτιστική εβδομάδα του IlioupolisOnline.

 Η πολιτιστική εβδομάδα ξεκίνησε με την παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου 'Σταματία το γένος Αργυροπούλου' στο θεατράκι των Καλαβρύτων, συνεχίστηκε με την προβολή animation του Στάθη Νίκου και της ταινίας Dead Road του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου οι οποίοι διδάσκουν το αντικείμενό τους  στο IlioupolisOnline, και έκλεισε με την τριήμερη έκθεση των εργαστηρίων και των φετινών δράσεων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Κατα γενική ομολογία, η ποιότητα της δουλειάς που έγινε και αυτή στη χρονιά στα εργαστήρια της κοινότητας ήταν υψηλού επιπέδου, εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση ή επισκέφθηκαν την έκθεση.

Το IlioupolisOnline κλείνει φέτος 1ο χρόνια δράσης στην τοπική κοινωνία, ξεκινώντας το 2005 με την έναρξη λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου. ilioupolisonline.gr.